persoonlijke update #2

het is weer tijd voor een persoonlijke update! de laatste van dit jaar alweer!

3106692-stapel-schoolboeken-in-roze-en-groen-licht-papier-gea-soleerd-op-witte-achtergrond

over een week heb ik eindelijk vakantie, hoera! jammer genoeg denken alle docenten dat wij naast school geen sociaal leven hebben, en geven ze ons dus nog een ton aan huiswerk en toetsen op. leuk man. ik heb vandaag (maandag) !!3!! toetsenook die moet , waarvan 2 repetities, iekss. ook moest ik voor engels nog een engels boek lezen, en hiervan in het engels een samenvatting over schrijven, en in het nederlands een mening. ook die moet ik vandaag inleveren, wat een feest. woensdag en donderdag nog een repetitie, dan vrijdag kerstviering op school, en dan EINDELIJK vakantie ! woehoee šŸ™‚

xmas

dan als tweede punt, het is bijna kerst! over iets meer dan een week is het 1e kerstdag, yess šŸ™‚ hebben jullie al plannen? wij gaan waarschijnlijk vooral heel erg uitslapen, rustig aan doen en verder niks. mijn moeder heeft namelijk een hernia, en volgens de dokter ( ik weet niet precies) kan ze daar nog wel 3 maanden erge last van hebben. ik hoop dat het langzaam aan beter gaat, want ze heeft echt heel veel pijn.

eos1100d

als laatste punt, mijn nieuwe camera! ik liet hem jullie al kort in een what’s on it’s way. daar vertelde ik jullie dat ik hem had besteld op bol.com . ook vertelde ik, dolblij, dat de camera er dinsdag zou zijn. precies op mijn verjaardag. dat plan mislukte helaas een beetje. dinsdag was hij er niet. woensdag niet. donderdag niet, en vrijdag ook niet. mijn vader had naar bol.com gebeld, en wat bleek nou, mijn pakketje was kwijtgeraakt. NOOOO. ik was echt zoo verdrietig! het geld kregen we teruggestort, en er waren twee opties. 1; dezelfde camera weer opnieuw bestellen, met de hoop dat hij nu niet kwijt zou raken, of 2; in een winkel de camera kopen. we kozen voor optie 2, en gingen naar de media markt, waar de camera ā‚¬234,- kostte. uitverkocht. ARE U KIDDING MEH. maar er was nog hoop, want de volgende dag zouden we naar een andere media markt hier in de buurt gaan (breda). maar toen ik terug kwam uit de training, was mijn camera er al! pa en ma waren al snel langs de media markt gegaan, en hadden de camera gekocht, en een SD kaartje met 8GB. ik ben echt zoooo blij ermee! hopelijk zien jullie ook het verschil in kwaliteit met mijn nieuwe camera! het is trouwens de Canon EOS 1100D.

 

ik hoop dat jullie mijn tweede en laatste persoonlijke update van 2013 leuk vonden om te lezen!

 

XOXO,

Sannah

Advertenties

4 gedachtes over “persoonlijke update #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s