kruidvat maskertjes

zoals jullie al konden zien in deze shoplog had ik een shitload aan maskertjes gekocht, ik heb er al een paar uitgetest, en dit is mijn mening over een van de maskertes, namelijk het aardbeien maskertje!

Image

dit masker belooft jou, nadat je hem hebt gebruikt, een zachte en ontspannen huid!

Zoals je kunt zien, loopt er door het midden een soort ‘ribbeltje’ , dit is namelijk omdat dit niet een, maar twee maskertjes zijn, je hebt dus voor maar 1,- twee maskertjes !

De verpakking.

De verpakking ziet er lekker vrolijk uit, met een gezicht met aan de linkerkant het maskertje op, en aan de andere kant de/het product(en) die er in gebruikt zijn ( in dit geval dus aardbeien).

De substantie.

De substantie is vrij dik, en smeert goed uit, ik doe dit gewoon met mijn handen, maar je kan het natuurlijk ook met een foundationkwast doen!

verder ruikt dit maskertje echt goddelijk, niet heel erg naar aardbei, maar wel echt sprekent op die danoontje toetjes !

De ingredienten.

Image

Zoals je kunt zien zitten er twee soorten alcohol in, namelijk:

  • cetearyl alcohol.
  • benzyl alcohol

de 1e, cetearyl alcohol is dus eigenlijk niet zo goed voor je huid, alcoholen zijn vrij uitdrogend, en de vette huid kan hier wel tegen, maar met een erg droge huid lijkt dit maskertje me niet verstandig voor jou… Hou hier dus wel rekening mee!

Eindcijfer.

Ik vind dit maskertje erg lekker en het helpt lekker om te ontspannen, maar ik heb niet het idee dat het ercht veel gedaan heeft voor mijn gezicht…

Toch krijgt het Kruidvat Aardbeien gezichtsmaskertje een 7,5 van mij, omdat het dus niet heel veel voor mijn huid heeft gedaan, maar het wel een heel lekker maskertje is als je even lekker wil ontspannen, op een vrijdagavond na een lange en vermoeiende week bijvoorbeeld.

Keep Calm and Be Beautiful.

XOXO,

Sannah

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s